Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Aydemir: "Güçlü evet sesleri duyuyoruz"

        - "Milletimiz 15 Temmuz ile vesayeti ayakları altına almıştır"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Genel Merkezi tarafından 25 Şubat tarihinde verilen Referandum startının ardından milletvekilleri sahaya inmeye başladı.

        AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir beraberinde Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın il yönetim kurulu üyelerinden Onur Temiz İbrahim Çelebi, Mesut Abuşoğlu ve Ahmet Çakurgöz ile birlikte Taşmağazalar esnafının sorunlarını dinleyip referandum hakkında bilgi verdiler. Esnafın sıcak ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Aydemir ve Başkan Korkut, dile getirilen sorunların ivedilikle çözülmesi için söz verdiler.

        Vatandaşla görüşmelerinde toplumun her kesiminin referandumda güçlü bir şekilde evet diye haykırdığına dikkat çeken AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, "Erzurum tarihindeki konumunu ve vatanseverliğini bir kez daha gösterecektir. Referandumda Anayasa değişikliği ile birlikte daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini onaylayarak Dünya ekonomileri içinde bende varım diyen Türkiye'nin geleceğine imza atacaktır" dedi.

        "Erzurum'dan rekor bekliyoruz"

        AK Partinin tüm seçimlerinde rekor kırarak desteğini gösteren Erzurum seçmeninin 16 Nisan'da yapılacak referandumda da rekor kırarak güçlü bir evet ile desteğini sürdüreceğine vurgu yapan Aydemir, "15 Temmuz 21016'da milletimiz nasıl ferasetini gösterip taş sopa kullanmadan tankların altına yatmaktan bile çekinmeyip varlığını bir kez daha ortaya koymuştur. 16 Nisan'da bir nevi 15 Temmuz kadar önemli bir süreçtir. Milletimiz Evet diyerek vesayete sömürgeyle hayır diyecektir" diye konuştu.

        (ÖB-ÖB-Y)

        28.02.2017 16:44:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler