Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık SGK; Gaziler ve Şehit Ailelerini yalnız bırakmıyor

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ayvalık İlçe Müdürlüğü tarafından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Temsilciliği'ne yönelik nazik bir ziyaret gerçekleştirildi.

        SGK Ayvalık Şubesi Müdürü Mehmet Özkaya'nın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Ayvalık SGK İlçe Müdürlüğü tarafından bir süredir sürdürülen ilçedeki gazilerle, şehit ailelerini evlerinde ziyaretlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

        Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Temsilciliği 2. Başkanı Metin Arınç ve dernek üyesi gazilerle gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan SGK Ayvalık Şube Müdürü Mehmet Özkaya; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun öncülüğünde yurt genelinde her hafta bir gazi ya da şehit ailesini ziyaret etmeye yönelik çalışmaları sürdürdüklerini anlattı.

        Şehit aileleri ve gazilere yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlerin Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Temsilciliği ile koordineli yaptıklarını kaydeden Müdür Özkaya, "Her hafta rutin olarak yaptığımız bu ziyaretlerde gazilerimiz ve şehit ailelerimizle bir araya geliyor ve onlarla sohbet ediyoruz. Herhangi bir ihtiyaçları varsa hemen elimizden geldiğince çözümlemeye çalışıyor yada sorunun muhatabı olan merciiye durumu iletmeye çalışıyoruz. Oldukça huzur verici olduğuna inandığımız bu ziyaretlerimi tüm hızıyla sürecektir" diye konuştu.

        (SS)

        28.02.2017 16:52:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler