Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sekmen Tortumlu muhtarlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, muhtarlara yönelik istişare amaçlı toplantılarına devam ediyor.

        Referandum gezisi, ilçe buluşmaları, istişare toplantıları derken mesaisinin büyük çoğunluğunu yerel yönetimin mihmandarlarına ayıran Başkan Sekmen, bu kez de Tortumlu muhtarlarla bir araya geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, muhtarlar tüm sorun ve dileklerini Başkan Sekmen'e iletti.

        Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Sekmen, yaptığı değerlendirmede, "Tortum; şehrimizin en güzel ilçelerinden biridir. Toplantıda Tortumlu muhtarlarımızla yerleşim yerinin sorunlarını masaya yatırdık. Toplantımıza Büyükşehir Belediyemizin yetkilileri de katıldı. Çözüm bekleyen sorunları söz konusu buluşmada çözdük. İnşallah yaz mevsimi ile birlikte ilçemizin alt ve üstyapıda yaşanan sorunlarını da Evelallah çözeceğiz. Hamd olsun şehrimizde vatandaşımıza hizmet için gece gündüz çalışan bir Büyükşehir Belediyesi var. İnşallah uzak yakın demeden her yere hizmetimizi götürdük ve götürmeye de devam edeceğiz" dedi.

        (ÖB-ÖB-Y)

        28.02.2017 16:58:41 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler