Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilgievlerinde sınav heyecanı yaşandı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı bünyesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Bilgievlerinde sınav heyecanı yaşandı.

        Kocaeli'ndeki 15 Bilgievinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavı'na 5. 6. 7 ve 8. sınıfta eğitim gören toplam 2 bin 250 öğrenci katıldı. Öğrenciler; Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültür ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce sorularına yanıt verdi. Sınav sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sınavda birinci olan öğrenci için de önemli bir ödül belirledi. Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda birinci olan öğrenci 200 TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

        (İG-RFK-Y)

        28.02.2017 17:47:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler