Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacasu Jandarması definecilere göz açtırmadı

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Karacasu ilçesi Esençay Mahallesinde define aramak üzere kazı yapmakta olan 3 şüpheli, jandarma tarafından suçüstü yakaladı.

        Edinilen bilgilere göre olay önceki gün saat 15.00 sıralarında yaşandı. Gelen bir ihbar üzerine olay yerine hareket eden jandarma ekipleri olay yerine gittiklerinde kazma ve küreklerle birlikte kazı yapmakta olan 3 şüpheli ile karşılaştı. Esençay Mahallesi Çamlıbel Mevkisinde bulunan ormanlık arazide gerçekleşen kazıda yaklaşık 1 metre derinliğinde çukur kazmış olan şüpheliler, A.B(37), H.G(33) E.A(32) gözaltına alındı. Nazilli'de inşaat işçi oldukları öğrenilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemenin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        (ÖD-MB-Y)

        28.02.2017 17:58:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler