Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Genç, Yeşilbayır Mahalle sakinleriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden ve planlanan projeleri anlattı.

        Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

        Vatandaşlara devam eden ve planlanan projeleri anlatan Başkan Turgay Genç, sorun ve istekleri de dinledi. Son 35 ayda 400 kilometrenin üzerinde yeni yol açarak tarihi rekor kırdıklarını ifade eden Başkan Genç, önümüzde ki 1.5 yıl içerisinde merkez Mahallelerde toplam 850 bin metrekare sıcak asfalt kaplaması gerçekleştireceklerini söyledi.

        150 bin metrekare kilit taşı

        Mahallelere doğa dostu ve çevreci özellikleriyle Avrupa standartlarında hizmet veren Parke Tesisinde üretilen 80 bin metrekare parke taşı döşendiğini vurgulayan Başkan Genç, önümüzdeki 400 günde ihtiyaç duyulan Mahalle meydanları, mezarlık yolları, okul bahçesi ve ara yollara 150 bin metrekare daha kilit taşı döşeneceğini sözlerine ekledi.

        Hastane kazandırıyoruz

        İlçenin en büyük eksikliklerinin birinin hastane olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, "Bu sorunu çözmek için gerekli adımları attık. Nitelikleri itibariyle Avrupa standartlarına göre projelendirdiğimiz Döşemealtı Hastanesi toplam da 11 bin 715 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 10 ay gibi bir sürede tamamlanacak 75 yatak kapasiteli hastanemiz ilçenin ve yakın bölgenin tamamına hizmet verebilecek" dedi.

        Yeni Otogarın adresi Döşemealtı

        Döşemealtı'nda yapılacak yeni otogar için 100 dönüm alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisinin yapıldığını kaydeden başkan Genç, bu yıl için de projenin başlanmasının hedeflendiğini söyledi. Yeni otogarın Döşemealtı'na yapılmasını önemsediklerini ifade eden Genç, "Döşemealtı, batı çevreyolu ve doğu Çevreyollarının dağılım noktası. Otogarın yukarıya alınması bu noktada önemliydi. Otogarın Döşemealtı'nda olması bölgenin gelişimi anlamında çok büyük katma değer sağlayacaktır."

        Başkan Genç, ilçenin eksikliklerini gidermeye yönelik başlatılan dev bütçeli yatırımlar arasında yer alan hastane inşaatından, Gençlik Merkezine, kapalı pazaryerlerinden kent meydanı, parklardan ekolojik kreş yatırımlarına kadar onlarca projenin devam ettiğini sözlerine ekledi. Başkan Genç vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        01.03.2017 09:45:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler