Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataşbak: "İyi bir ekip çalışmasıyla başarılarılar gelecektir"

        - Adana Yüzme Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM), Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, "Yüzme Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sayesinde yüzme branşımız ivme kazandı. İyi bir ekip çalışmasıyla başarılarılar gelecektir" dedi.

        Adana Yüzme Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM), Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti.

        Ataşbak, Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, TOHM Yüzme Koordinatörleri Sami Akgöz ile Metin Maralcan ve TOHM Yüzme Antrenörü Volkan Burak Tuncil'den yüzme branşı hakkında bilgi aldı.

        Yüzmenin Adana'da önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Ataşbak, "TOHM sayesinde yüzme branşımız ivme kazandı. Gelecekte milli takımda Adanalı sporcular göreceğimize inanıyorum. İyi bir ekip çalışmasıyla başarılarılar gelecektir" diye konuştu.

        Ataşbak, Adana'nın mevsimi gereği yılın 12 ayı spor yapmaya elverişli olduğunu vurguladı.

        TOHM Yüzme Antrenörü Volkan Burak Tuncil, antrenmanlara sıkı ve sistemli bir şekilde devam ettiklerini belirtti. Tuncil, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a müsabakalar ve sporcular hakkında bilgi verdi.

        (UMT-Y)

        01.03.2017 10:06:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler