Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAYAD, mültecilere yardımlarını sürdürüyor

        - Başkan Vardı, yaklaşık 5 bin öğrenciye kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Biçen

        HATAY (İHA) - Suriye'de süren iç savaştan kaçarak Hatay'a sığınan mültecilere Hatay Yardımlaşma Derneği (HAYAD) tarafından yapılan yardımlar devam ediyor.

        Okulların başlamasıyla birlikte çanta, defter kalem gibi kırtasiye malzemeleri yardımları yapan HAYAD, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortaklaşa düzenledikleri kıyafet yardımının sonunu Kırıkhan Suryana Geçici Eğitim Merkezi öğrencilerine dağıttı.

        Yaklaşık 5 bin öğrenciye kıyafet yardımı yaptıklarını belirten HAYAD Başkanı Rahmi Vardı, "Okulların başlamasıyla birlikte İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile Kırıkhan'da bulunan Suriyeli öğrencileri kıyafet yardımında bulunduk, bizler bu yardımlarda köprü vaziyeti görüyoruz bizlere bu hayır işinde desteklerini esirgemeyen tüm Sivil Toplum Kuruluşları'na teşekkür ediyoruz" dedi.

        Kıyafet yardımları ile Suriyeli çocuklarda mutlu oldu.

        (UMT-Y)

        01.03.2017 10:10:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler