Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi'nden Okul bahçelerinde bahar temizliği

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi, okulların bahçe bakımları ve ağaçların budanmasını yapıyor.

        Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bahar hazırlıklarını bir yandan ilçe genelinde sürdürürken diğer taraftan da okulların bahçe bakımları ve ağaçların budanmasını yapıyor. Ekipler, ilçe genelinde bulunan tüm okulların bahçesinde ağaçların bakımı, budaması ile yine çalılık ve zararlı otlardan temizlenmesi çalışmalarına başladı.

        Okullardan gelen talepler doğrultusunda ilçede bulunan Uluslararası Antalya Üniversitesi yerleşkesinde yer alan ağaçların budama işlemleri yapılırken yine Çıplaklı Mahallesindeki Albay Süleyman Külahçı İlk ve Ortaokulu bahçesinde de hem budama ve bakım, hem de zararlı otların ve dikenli çalılıkların temizlenmesi işlemleri yapıldı.

        Ekipler ilçe genelinde yer alan 97 parkın yanı sıra bahçeler ve kamu kurumlarının bahçelerinde de bakım ve budama yapıyor. Budamadan kaynaklı atıklar Belediye'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından toplanarak çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        01.03.2017 10:16:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler