Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayilere "Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi" eğitimi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı şube müdürlüğü tarafından, ilçe müdürlüklerindeki personellere ve ilde faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri bayilerin temsilcilerine Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi hakkında eğitim verildi.

        Eğitimde Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sisteminin hayata geçirilmesi ile bitki koruma ürünlerinin üretim aşamasından son kullanıcıya satış işlemine kadar denetimi elektronik ortamda kontrol edilebileceği belirtildi.

        Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi eğitiminde, bitki koruma ürünlerinin satışı için zorunlu olan reçete düzenleme işlemi de bu sisteme entegre edileceği, bu sayede bayiler ve üreticilerin daha kolay bir şekilde bitki koruma ürünlerinin satış-alım işlemlerini gerçekleştirebilecekleri anlatıldı.

        (KA-MEF-Y)

        01.03.2017 10:43:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler