Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit Kaymakam Ali Sırmalı, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından şehit aileleri ve gaziler ziyaret edilmeye devam ediyor. Şehit yakınları ve gazilerin ailelerine yapılan ziyaretlerde Kaymakam Ali Sırmalı'ya, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Özkan Kavak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Elif Çakır eşlik ediyor.

        Ziyaretler kapsamında ilk olarak Altınoluk Hayriye Şafak Yaşlı Bakım Evinde yaşayan şehit anneleri Yazgülü Yıldırım ve Müjgan Genç ziyaret edildi. Kaymakam Sırmalı ve beraberindeki heyet akabinde; Şehit Fatih Kaban'ın annesi ve babasını, Gazi Haluk Özalp, Şehit Hicret Akar'ın babası ve kardeşleri, Şehit Erol Şahin'nin babası Ahmet Şahin, Gazi Mehmet Bakacak ve ailesini, Şehit Mehmet Albay'ın eşi Şeyma Albay ve babasını ve Şehit Naim Özkan'ın kardeşi Zaim Özkan ve ailesini ziyaret etti.

        Kaymakam Sırmalı ziyaret ettiği şehit aileleri ve gazileri ile sohbet ederek onların ihtiyaç ve sorunlarını dinledi, şehit ailelerinin bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlardan birer emanet olduklarını söyleyerek devlet olarak her zaman onların yanlarında olduklarını ifade etti.

        Kaymakam Ali Sırmalı bu kapsamda diğer şehit ailelerini ve gazileri de ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti. Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri ve gaziler vatanın birlik ve bütünlüğünün daim olması temennilerinde bulundular.

        (EME)

        01.03.2017 11:18:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler