Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana SMMMO'dan Vali Demirtaş'a "Muhasebeciler Günü" ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ali Farsak ve yönetim kurulu üyeleri, "1 Mart Muhasebeciler Günü" dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

        Başkanı Farsak ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sırasında yaptıkları açıklamalarda, muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin genel durumu hakkında çeşitli bilgiler verdi.

        Oda Başkanı Ali Farsak ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, yasaları ve mevzuatları yakından takip eden serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin, ticaret, sanayi ve hizmet sektörünün en önemli yardımcıları ve çözüm ortakları olduğunu ifade etti.

        Vali Demirtaş, mesleğin önemi ve genel durumu hakkında sohbet ettiği Adana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Farsak ve yönetim kurulu üyelerinin nezdinde, tüm meslek mensuplarının "1 Mart Muhasebeciler Günü"nü kutladı.

        (ELF-Y)

        01.03.2017 11:26:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler