Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale Belediyesi kırsalda çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Ekinyazı Mahallesindeki çalışmaları tamamlayan Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Güneren Mahallesine geçti. Öncelikle açılacak yollara engel olan yapılar, sahipleri ile anlaşma sağlanarak iş makineleriyle yıkıldı. Ardından stabilize yol yapımı ve genişletme çalışmalarına başlandı. Güneren Mahalle Muhtarı Halit Ayhan, yaklaşık 1 hafta önce başlayan çalışmaların hummalı şekilde devam ettiğini söyledi. Daha önce mahalle sakinlerinin, araçlarını ana yolda bırakıp, evlerine çamurlu yollardan yürüyerek gitmek zorunda kaldığını ifade eden Ayhan, "Yollarımız sokak araları da dahil yapılıyor. Artık vatandaşlarımız araçları ile evlerinin önüne kadar gidebilecek. Çocuklarımız da rahat rahat okullarına gidip gelebilecek. Mahalle sakinleri çok memnun. Hizmetin ulaşmasında emeği geçen başta Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan olmak üzere Kırsal Hizmetler Müdürü İbrahim Guda ve ekibine, mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, hizmet etmek için seçildiklerini belirterek, "Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Bugüne kadar onlarca kırsal mahallemizin eksiğini giderdik, yollarını yaptık. Güneren Mahallemizdeki çalışmalar da en kısa sürede tamamlanacak ve ekiplerimiz sıradaki mahalleye geçip çalışmalarına devam edecek. Bu çalışmalar, hizmet gitmeyen mahalle kalmayıncaya kadar sürecek" diye konuştu.

        (BB-SD-Y)

        01.03.2017 12:28:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler