Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Vergi Dairesinden Sorgun TSO'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - Sorgun'da Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahraman ve memurlar, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan'ı makamında ziyaretti etti.

        Ziyaret sonrası açıklama yapan Oda Başkanı Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Kalkınmanın en önemli ayağı vatandaşın ödediği vergilerdir. Ödediğimiz vergilerin bize hizmet olarak döneceği bilinciyle hassas davranmamız gerekmektedir. Sorgun TSO olarak bu sorumluluk bilinci ile hareket edilmesi için gayret sarf ediyoruz. Vergi sistemi, bir ülkenin ileriye gitmesi ve vatandaşların refahı açısından son derece önemlidir. Devletin gelir sağlama işlevinin yanında ekonomik ve sosyal amaçların elde edilmesinde verginin büyük yeri vardır" dedi.

        Ziyaretin sonunda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan,, Vergi Dairesi Müdürü Kahraman'a 'Sorgun Ekonomik Bakış' isimli dergiyi takdim etti.

        (RY-BMG-UY)

        01.03.2017 12:30:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler