Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Münip Utandı'dan Türk Sanat Müziği gecesi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de sahne alan Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi Münip Utandı müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

        Küçükçekmece Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atakent Kültür ve Sanat Merkezinde sahne alan Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi 'Münip Utandı' müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

        Başkan Karadeniz'e teşekkür

        Küçükçekmecelilere büyük ilgilerinden dolayı teşekkür eden Münip Utandı, "Küçükçekmece Belediyesi, her zaman kültür ve sanata önem vermiştir. Sizlerin de bu yoğun ilgisi bizleri her daim mutlu etmiştir. Ben emeği geçen herkese ve özellikle Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ediyorum" dedi.

        Hep bir ağızdan seslendirdiler

        Utandı konserde, 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın, Bülbülüm Altın Kafeste, Fikrimin İnce Gülü, Evlerinin Önü Handır' eserlerini müzikseverlerle birlikte söyledi. Konser sonunda ise Müzik Akademisi Yöneticisi Hakan Dedeler sanatçıya çiçek takdim etti.

        (HB-MK-Y)

        01.03.2017 12:54:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler