Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Hürriyet, Gebze ve Darıca'da kadınlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca ve Gebze'de İl Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği programlarda kadınlarla buluştu.

        CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programlarda CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Derince, Körfez, Başiskele, Karamürsel, Gölcük, Kandıra ve Kartepeli kadınlarla buluştu.

        Toplantılarda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, "2010'daki hiçbir evet bize hayır getirmedi. Biz hayır dedik ve biz haklı çıktık. Bu Anayasa diyor ki, 'Başkan'ı yargılayabilmen için 400 milletvekilinin imzasına ihtiyaç var' ama Başkan zaten partili cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimi aynı gün olacak. 400 imza şartını bulmak pratikte neredeyse imkansız. Diyelim ki, 400 imzayı bulduk. Bu durumda da başkan yargılanmamak için 'Fesh ettim meclisi' diyebiliyor. Neymiş, bu durumda seçime gidiliyormuş. Aklımızla oynuyorlar. Bu koşullarda Başkan, zaten kendisini yargılamak isteyen vekiller değişsin diye seçime gidiyor" dedi.

        (İG-AY)

        01.03.2017 13:42:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler