Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Erçalık Mersin Şubesinin Genel Kuruluna katıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, Mersin Şubesinin Genel Kurul toplantısına katıldı.

        Toplantıda Kayseri Şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Kemal Erçalık, "Esnaflar olarak, ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerde her zaman devletimizin yanındayız. Hükumetimizin de esnaflarla ilgili faaliyetlerini ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Kayseri Şubesi olarak bizler de esnafımıza katkı sunacak faaliyetlerde bulunmaya gayret ediyoruz. 'Genç Kadınlar Engelleri Aşıyor, İş Hayatına Atılıyor' projesi ile kadınların çalışma hayatında daha aktif olarak katılması için faaliyette bulundu.

        Sayın Cumhurbaşkanımızın milli seferberlik konuşmasında ifade ettiği istihdama katkı sağlayabilmek için de bundan sonraki süreçte dernek olarak faaliyetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

        Başkan Erçalık, konuşmasının ardından, Mersin Şube Başkanı seçilen Faik Ayten'i kutladı ve kendisine plaket takdim etti.

        (SK)

        01.03.2017 14:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler