Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozlu Gençlik Merkezi ve Gönüllü Gençler doğaya ve kuşlara sahip çıkıyor

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığının projelerinden biri olan Gençlerin İyilik Ağacı Projesi kapsamında Kozlu Gençlik Merkezi, gönüllü gençleriyle birlikte kuşlar için yem kapları hazırladılar.

        Gönüllülük kulübü bünyesinde gönüllü gençler ve gençlik liderleri atık pet şişeleri kullanarak hem geri dönüşüme katkı sağladılar. Gençler, hem de kuşların yiyecek bulmasında önemli rol oynadılar. Gençler, iyilik faaliyetini tam anlamıyla gerçekleştirebilmek için etkinlik öncesinde Kozlu Gençlik Merkezinde toplanarak ellerindeki materyallerden yem kapları hazırladılar. Baharın gelmesiyle birlikte Kozlu sahilinde bulunan ağaçları mesken edinen kuşlar için hazırlanan kaplar sahil şeridindeki ağaçlara özenle asıldı.

        Yapılan faaliyet vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ özveri ile emek harcayan, faaliyete destek veren genç gönüllülere özellikle teşekkür etti. Gençlerin yaptıkları bu etkinlikle farkındalık oluşturduğunu ve doğadaki kuşlara sahip çıktığını dile getirerek herkesi doğaya ve doğada yaşayan hayvanlara karşı duyarlı olmaya davet etti.

        (OA-OA-Y)

        01.03.2017 14:56:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler