Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de Muhasebeciler Haftası etkinlikleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (BSMMMO), 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kutlamalarına sabah Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı.

        BSMMMO tarafından Muhasebeciler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından BSMMMO Başkanı Metin Yalçın yaptığı konuşmada Ülke genelinde 105 bine ulaşan meslek mensubu, 20 bine ulaşan stajyeri ve çalışanlarıyla yaklaşık 1 milyona yaklaşan bir alanı etkileyen meslek grubu olduklarını hatırlatarak " Köklü bir geçmişe sahip diyebileceğimiz bir süreye; 27'nci yıla artık ulaşmış bulunuyoruz. 27'nci yılımızda ekonominin ve ülkemizdeki mali yaşamın gelişmesi, uluslararası standartlarda iş dünyasının mali tablolarının hazırlanması, kamu maliyesinin güçlenmesine katkı koymanın yanı sıra işletmelerimizin gelişmesinde rehberlik ve uluslararası alanda rekabet edilebilirliğini sağlamak için bir görev üstlenmekteyiz. Odalarımız yıllardır mesleki çıkarlarını savunurken, ülke ve toplumun çıkarlarını gözeterek bu taleplerini seslendirmiştir" dedi.

        Tercihimiz diyalog ve uzlaşma kanallarını kullanmak oldu

        Talepler ve beklentilerinin, kamu maliyesinin ve ekonominin daha da güçlenmesi üzerine inşa edildiğini belirten Başkan Yalçın "Bu anlamda işletmelerimizin gelişmesi, ticari yaşamın gelişmesi ve insanlarımızın refahının yükselmesi için çaba göstermekteyiz. Muhasebe ve denetim mesleği mensupları olan bizler, sürekli ertelenen ve büyümekte olan sorunlarımızın elbette farkındayız ve çözüm aramaktayız. Odalarımız olarak sorunlarımızı çözmek konusunda bugüne kadar olabildiğince gücümüzle mücadele verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu konuda öncelikli olarak her zaman tercihimiz diyalog ve uzlaşma kanallarını kullanmak oldu. Meslektaşlarımızın, barış ve huzur içinde mesleklerini yapabilmeleri her geçen gün ağırlaşmakta ve tüm meslektaşlarımız arasında huzursuzluk ve buna bağlı olarak içten içe bir öfkenin artmakta olduğunu görüyoruz. Bugüne kadar ki iyi niyetli çabalarımızın ve yapmak istediğimizle, sunduğumuz hizmetin karşılığını görme talebini bugün vasıtasıyla bir kere daha seslendirmek istiyoruz. Mesleki anlamda umutlarımızın büyüdüğü, meslektaş olarak mutluluklarda daha büyük keyiflerle kutlayacağımız haftaları hep birlikte inşa etmek dileğiyle bir kere daha haftanızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

        (OF-

        01.03.2017 15:30:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler