Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pendik Belediyesinden okula kedi apartmanı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Okul bahçelerinde çok sayıda kedi besleyen Kazım Karabekir İlkokulu öğrencilerinin "yuva" talebine Pendik Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri üç katlı mini bir kedi evi inşa ederek cevap verdi.

        Kazım Karabekir İlkokulu 4C sınıfı öğrencileri, okul bahçelerinde besledikleri kedilerine yuva için Pendik Belediyesine mektup yazdı. Mektuplarını öğretmenleri Umut Coşkun aracılığıyla belediyeye ulaştıran öğrencilere Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sürpriz yapıldı. Okul bahçesine uyacak şekilde üç katlı mini bir kedi evi inşa eden ekipler, öğrencilerin isteğinin gerçekleşmesini sağladı.

        Pendik Belediyesine teşekkür eden öğretmen Umut Coşkun, "Kediler için öğrencilerimin uzun zamandır yuva talebi vardı. Kendi imkanlarımızla düzgün bir yuva yapamayacağımızı düşünerek belediyeye mektup yazdık. Sonrasında belediye ekipleri kedilerimiz için bir yuva yaptı. Şimdi kedilerimiz de öğrencilerimiz de mutlu" dedi.

        (HB-SÜ-Y)

        01.03.2017 15:31:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler