Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Serdar Tuncer- Şiirlerle Osmanlı" Etkinliği Erzincan'da düzenlenecek

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezlerince Hasbihal Gençlik Sohbetleri adı altında başlatılan "Serdar Tuncer-Şiirlerle Osmanlı" etkinliği, Erzincan'da gerçekleştirilecek.

        Osmanlı sanat ve kültür mirasını yeni nesillere taşımak amacıyla düzenlenen söyleşide, Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer, Osmanlı padişahlarının kaleme aldığı beyitleri, şiirleri ve müzik görsellerinin, hüzün ve tebessümle harmanlayarak aktaracak.

        Etkinlik, 7 Mart 2017 Salı günü saat 19.00'da Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşecek.

        Gençlik Spor Bakanlığı'nın 81 ilde düzenlediği gençlik programlarından bir yenisine daha ev sahipliği yapacak olan Erzincan Gençlik Merkezi tarafından şiirlerle, edebiyatla dolu bir gece olacak olan programa , tüm gençler ve vatandaşlar davet edildi.

        (FG-AT-Y)

        01.03.2017 15:35:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler