Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakanlıktan Dursunbey'e araç hibe edildi

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Balıkesir'e bağlı Dursunbey Belediyesine çok amaçlı arazöz hibe edildi.

        Geçtiğimiz hafta Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen Çevre ve Şehircilik şurasında Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın da katılımı ile Dursunbey Belediyesine 13 bin litre kapasiteli çok amaçlı arazöz hibe edildi. Hibe edilen araç geçtiğimiz gün Dursunbey Belediyesine teslim edildi.

        Belediye önüne getirilen araç hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ilçemizde büyük ihtiyaç duyulan çok amaçlı arazöz Belediyemize hibe edildi. Bu konuda bize destek olan Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye, Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Kasım Bostan'na teşekkürlerimi iletiyorum. Bu araç hem cadde sulamalarında, hem refüj ve park sulamalarında hem de yangınlarda etkili olarak kullanılacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (HD)

        01.03.2017 15:47:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler