Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okuma etkinlikleri sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Delibey BENGİ Projesi kapsamında İstiklal İlkokulu Konferans Salonu'nda kitap okuma etkinliğinde okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldiler.

        20 dakika kitap okunmasının ardından Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı öğrencilere kitap okumanın faydaları hakkında sorular sordu. Kitap okumanın onlara çok şeyler kazandıracağından bahsederek "Kitap okumak sizi daha duyarlı bir birey hâline getirir." dedi. Kaymakam Ali Sırmalı; öğrencilerin ne zaman kitap ihtiyaçları olsa kitap gönderebileceğini belirtti. Ardından söz alarak kendisine yöneltilen sorulara cevap veren İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Delibey "Düzenli okuma alışkanlığı sizleri öz-disiplini daha güçlü bireyler yapacaktır." dedi.

        Söyleşinin sonunda Kaymakam Ali Sırmalı öğrencilere kitap dağıttılar.

        (EME)

        01.03.2017 15:59:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler