Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcakaya Belediyesinde SDS imzalandı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanlığı ile Sarıcakaya Belediyesi arasında "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalandı.

        Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç, Şube Başkan Yardımcıları Murtaza Demir ve Fethullah Özsarı ile birlikte Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Güler, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, "İşçi ve memur ile biz bir takımız. Allah nasip ederse yeni projelerin temellerini hep birlikte atacağız. Hep birlikte başaracağız ve Sarıcakaya kazanacak" ifadelerine yer verdi.

        Sözleşmenin esas amacının çalışan memurların performanslarını yükseltmek olduğunu vurgulayan Kazanç ise, sözleşme ile memurun ek ödeme alacağını ifade ederek, "Başkan Güler' in belediyede çalışan memurlarına verdiği değer bir kez daha perçinlenmiştir. Bu durum Sendikamız tarafından büyük takdirle karşılanmaktadır" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından BEM-BİR-SEN ile Sarıcakaya Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

        (İHA-MET-Y)

        01.03.2017 16:43:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler