Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel sporcular için yardımcı antrenör yetiştirme kursu açılacak

        MALATYA (İHA) - Malatya'da 13-26 Mart tarihleri arasında Özel Sporcular Jimnastik 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu açılacağı açıklandı.

        Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan, Özel Sporcular Jimnastik 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursunun 13 - 26 Mart tarihleri arasında açılacağı bildirildi. Malatya'da yapılacak olan Özel Sporcular Jimnastik 1. kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursuna katılacaklarda aranan şartlar ve istenilen belgeler ise şöyle açıklandı:

        "a) En az Lise ve dengi okuldan mezun olmak,(bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz)onaylı millilik belgesini ibra etmek zorunludur. b) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile malül, engelli spor branşlarında ise yalnızca görme ve zihinsel engelli olmamak. c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis; 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak. d) En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, spor dallarının özelliğine göre ilgili federasyonca belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak, e) 7/1/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Spor Genel Müdürlüğü Anatör Spor Dalları Ceza Yönetmenliği İle özerk spor federasyonlarının disiplin veya ceza talimatlarına gore son üç yıl içinde olmak kaydıyla; bir defada 6 aydan daha fazla veya bu sure içerisinde toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak."

        (MT-SD-Y)

        01.03.2017 16:56:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler