Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesinden üniversiteye modern öğrenci otağı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile belediye tarafından üniversite yerleşkesine ikinci bir öğrenci otağı kazandırılacak.

        Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen törenle protokolü imzaladı. İmzalanan protokol hakkında basın mensuplarına açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde üniversite yerleşkesine güzel bir çalışma daha kazandırıldığını belirtti. Yağcı, "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın felsefesinin doğduğu topraklardayız. İnsanlarımızın daha müreffeh ortam ve şartlarda yaşamaları için en güzel şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bunların içerisinde bir grup bizler için son derece önemli. Bunlar gençlerimiz ve öğrencilerimiz. Bizler geçmişiyle övünen ve geleceğe emin adımlarla ilerleyen marka bir şehrin oluşturulması amacını güdüyoruz. Genç kardeşlerimiz eğitim sürelerinde bizlere misafirler ve gücümüze güç katıyorlar, enerjimize enerji, mutluluğumuza mutluluk katıyorlar. Biz de Şeyh Edebali Üniversitemiz işbirliğinde üniversite yerleşkesinde önceki yıllarda başlatmış olduğumuz öğrenci otağı kültürünü devam ettiriyoruz ve bu protokol ile bu otaklarımızın ikincisini yapıyoruz. Bu uygulamayla gençlerimiz bir nebze de olsa hem katkı sunmak istiyoruz hem de onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

        "Çalışmalarımız ile öğrencilerimizin kültürel ve sosyal hayatına renk katmak istiyoruz"

        Bilecik Belediyesi olarak yapılan çalışmalar ile öğrencilerin sosyal ve kültürel hayatlarına renk katmak istediklerini aktaran Yağcı, şöyle devam etti:

        "Böylece üniversite yerleşkemize sosyal bir uygulamayı gerçekleştirmiş olacağız. Nasip olursa bu protokol çerçevesinde üniversitemiz yerleşkesinde rektörlük binamızın yakın bir alanında ikinci otağımızı yapacağız. Önceki otağımız çadır modunda idi. Bu otağımız ahşap şekilde olacak. Yine bu otağımızda da öğrencilerimize daha önce olduğu gibi şimdi de ücretsiz çay ve çorba ikramlarını sürdüreceğiz. Dönem bittikten sonra rektörlüğümüz ile iletişim içinde olarak, çadır otağımızı da yeni bir düzenleme ile yeni ahşap görünüme kavuşturmayı planlıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bu çalışmalar ile öğrencilerimize küçük de olsa bir katkı ile birlikte onların sosyal ve kültürel hayatlarına renk kazandırmayı da amaçlıyoruz. Çünkü öğrencilerimiz bu otaklarda vakit geçirirken aynı zamanda dinlenme ve verimli vakit geçirme imkanını da bulacaklar."

        (CKT-KÇ)

        01.03.2017 17:00:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler