Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SYAL'de basketbol konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - "Sporda Yetenek 10'la gelecek" projesi kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig Takımı oyuncuları, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu.

        Karesi Kaymakamlığı koordinesinde Karesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig takımı tarafından bir panel gerçekleştirildi.

        Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımından Antrenör Alper Şentürk, sporcular Serdar Sağlam, Mehmet Turan, Esra Şentürk ve Halil Bağlı katıldığı etkinlikte spora başlama, Tekerlekli Sandalye Basketbol branşı ile nasıl tanıştıklarını ve fair play ile sosyal hayatları hakkında bilgi verdiler.

        İtalya'nın Udinese kentinde gerçekleştirilen U22 Tekerlekli Sandalye Basketbol müsabakalarında Avrupa Şampiyonu olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu milli sporcu Halil Bağlı şampiyona hakkında ve anılarından bahsederek tüm öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maçlarına desteklemeye beklediklerini söyledi.

        Daha sonra sporcular Tekerlekli Sandalye Basketbol tanıtımı için potaya atışlar ve çeşitli gösteriler yaptılar.

        Karesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp öğrencilere Gençlik Spor Bakanlığı projeleri, Balıkesir'de gençlik faaliyetleri ve spor faaliyetleri hakkında kısa bilgilendirme yaptı.

        Program sonunda Okul Müdürü Mürsel Gündoğdu antrenör ve sporculara çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

        (TS-

        01.03.2017 17:06:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler