Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı'dan muhasebecilere çikolatalı kutlama

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan mali müşavir ve muhasebecileri ziyaret ederek, günlerini kutladı.

        İlk olarak Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi Mali Müşavir Mustafa Öztürk'ü ziyaret eden Başkan Bakıcı, "Vergisini ödeyen vatandaşla, vergiyi toplayan devlet arasında adeta bir köprü vazifesi gören, bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini de ifa etmekte olan tüm serbest muhasebeci, mali müşavir ve yeminli mali müşavirlerimizin bu anlamlı günlerini kutlar, başarılar dilerim" dedi.

        Ardından diğer mali müşavir ve muhasebecileri ziyaret eden Başkan Bakıcı, her birinin Muhasebeciler Gününü kutlayarak, ikram etti.

        (FSİ-Y)

        01.03.2017 18:28:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler