Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOMÜ BİİBF - ekonometri topluluğu deprem bölgesinde

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ekonometri Topluluğu öğrencileri 20 kişilik ekip ile, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde deprem bölgesine ziyarette bulundu.

        Geçici süre ile konteynır da eğitim hayatlarını sürdüren minik öğrencileri ders sırasında ziyaret eden üniversiteli gençler, derse kısa süreyle eşlik etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Ekonometri Topluluk Başkanı Sıla Şahin, "Türkiye'nin en büyük fay hatlarının bu bölgede olduğunu biliyoruz, çok zor bir durum. 100' den fazla aile evsiz kalmış. Fatma teyzemizle konuştuk; her gün 8 km ileriye hayvanlarına bakmaya gidiyor. Elimizden geldiği kadarıyla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Getirdiğimiz yardım malzemelerini Ayvacık Belediyesinde ki görevli arkadaşlara teslim ettik. Bugün topluluktan arkadaşlarımızla vatandaşlarımızı ziyaret ettik, bu ziyarete katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ulaşım konusunda desteklerini bizlerden esirgemeyen Biga Belediyesi' nede çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun" dedi.

        (GD)

        02.03.2017 11:06:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler