Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        (Düzeltme) Lüleburgaz'da AutoCAD kursu başlayacak

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan AutoCAD kursu 6 Mart tarihide başlıyor.

        Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Autocad kursunun Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacağını söyledi. Kurs hakkında bilgi veren Arslan, "Kursumuz Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak ve 192 saat sürecek. Hafta içi 4 gün Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri olacak. Kursta 2 boyutlu AutoCAD programı üzerinde çizim eğitimi gerçekleşecek. Kurs kayıtları 3 Mart tarihine kadar devam edecek. Kursumuz 6 Mart tarihinde başlayıp 24 Mayıs'ta sona erecek. Çok faydalı ve yararlı bir kurs. Kurs hakkında bilgi almak isteyen halk eğitim merkezimize uğrayabilirler" ifadelerini kullandı.

        (KA-MEF-Y)

        02.03.2017 11:08:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler