Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sözlü, adaşının nikahını kıydı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhanlı işadamı Bektaş Kızıldere'nin oğlu Hüseyin Ilgar ile Selin Göçer'in de nikahını kıydı.

        Sular VİP Salonu'ndaki düğün töreninin onur konuğu olan Başkan Hüseyin Sözlü, adaşı Kimya Mühendisi Hüseyin Ilgar Kızıldere ile Selin Göçer'in sevincini paylaştı. Kızıldere ve Göçer ailelerinin yakınları ve dostlarının buluştuğu görkemli düğünde Başkan Hüseyin Sözlü, Selin-Hüseyin Ilgar çiftinin nikahını alkışlar eşliğinde kıydı. Şahitlikleri ise damadın amcası Hüseyin Kızıldere, gelinin dayısı Durmuş Deniz yaptı.

        Nikah akdini tamamladıktan sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Sözlü "Bu akşam bizler mutlu bir ailenin temelinin atılmasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. İnşallah bu evlilikten ülkesine, milletine, anne ve babasına, atasına faydalı, 'Ne Mutlu Türk'üm' diyen evlatlar yetişir. Hüseyin ve Selin çiftine hayatlarının her dönemini huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

        (UMT-Y)

        02.03.2017 12:34:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler