Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kale, "İlçeyi yeniden imar ettik"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

        Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, göreve geldikleri günden itibaren sosyal, kültürel anlamda birçok projeye imza attıklarını ifade ederek, projelerin takipçisi olacaklarını söyledi. İlçe genelinde yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Kale, "Beyler Konağı ve Hanımlar Lokali vatandaşlarla buluştu. Yol ve imar çalışmalarında sona gelindi. Şehitler Parkı Projesi ile ilçeye yeni bir vizyon geldi. Her mahalleye bir park projesi ile çocuklar ve yetişkinler için oturma alanları inşa edildi. Alt geçitler yenilendi. Mobil Belediyecilik sistemi ile sorunlara anında erişim sağlandı. Bunların yanında birçok sosyal sorumluluk projelerine ve başka çalışmalara da yer verildi. Cihanbeyli Belediyesinin kaynaklarını verimli kullanarak, organizasyon becerisi, halkla ilişkilerdeki başarısı ve şeffaf yönetimi ile ilçeyi yeniden imar ettik. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte kapanan belde belediyeleri şimdi daha çok hizmet alıyor. Çalışmalarımız her zaman vatandaşlarımızın istek ve sorunlarına göre şekillendiriyoruz. Her hafta farklı mahallelerimizle akşam sohbetleri düzenliyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın taleplerini ilk ağızdan öğrenerek, çözüme kavuşturmaktır" dedi.

        Başkan Kale, "Türkiye'nin yüz ölçümü bakımından en büyük ilçeyiz. Bu bizim hiç bir zaman gözümüzü korkutmadı. Bu büyüklüğün vermiş olduğu gurur ile daha fazla çalışıyoruz. Kurduğumuz 6 hizmet üssü ile kapanan belediyelerin yokluğunu aratmayıp, daha fazla hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

        (AH-Y)

        02.03.2017 13:04:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler