Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'den referandum eğitimi

        - CHP Parti Okulu Giresun ve Ordu Eğitmen Koordinatörü Ömer Mustafa Yılmaz, referandum için sandık güvenliği eğitim çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - CHP 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmalarına parti içi eğitimle başladı.

        CHP Genel Merkezi Parti İçi Eğitim Birimi tarafından başlatılan Parti Okulu projesi çerçevesinde parti yöneticilerine ve üyelerine eğitim veriliyor.

        Parti Okulu Giresun ve Ordu Eğitmen Koordinatörü Ömer Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklamada "Eğitmenler ve il ve ilçe eğitim sekreterleriyle yaptığımız programdan sonra her ilçede sandık başında görev yapacak partililer ile sandık güvenliği eğitim çalışması başlandı. İlki Espiye'de ikincisi ise Bulancak ilçesinde yapılan eğitim çalışmaları diğer ilçelerde de programlandığı şekilde tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan eğitimlerde referandum maddelerinin neyi içerdiği daha iyi anlaşılmaktadır. Katılımcılara seçmenle olan diyaloğu bunun bir parti seçimi olmadığı, Anayasa'nın değişen maddelerinin neler olduğu anlatıldı" dedi.

        (RY-ÖS-Y)

        02.03.2017 13:05:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler