Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dekan Oğuz'dan Başkan Özgüven'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Dekan Yard. Doç. Dr. Yılmaz Akgüney ve öğretim görevlileri, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

        Ereğli gibi sosyal ve kültürel anlamda etkin bir ilçeye gelmesinden dolayı mutluluğunu belirten Prof. Dr. Oğuz, "Ereğli çok güzel ve hızla gelişen bir şehir. Görüyorum ki belediye açısından da hummalı bir çalışma var. Bu nedenle belediyeye hem Ereğli'nin Şehr-i Emin'ini ziyaret etmek hem de bu hummalı çalışmalara elimizden geldiğince yardımcı olmak istediğimizi belirtmek amacıyla geldik. Başkanımıza bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Özgüven ise, "İmkanlarımız elverdiğince ilçemize kalıcı eserler bırakmak için uğraş veriyoruz. Gelişmekte olan kentimizin hak ettiği hizmetlere kavuşmasında katkımız olursa ne mutlu bize. Ayrıca üniversiteler şehirlerin gelişimine direk etki eden bir unsurdur. Doğa Bilimleri gibi önemli bir Fakültenin İlçemizde olması da bize ayrı bir mutluluk veriyor. Doğa insanın yaşam damarlarından birisidir. İnsan merkezli her obje de bizim çalışma alanımızdır. Eminim hizmetlerimizde fakültemizle birlikte çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

        (US-AH-Y)

        02.03.2017 13:06:41 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler