Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Dört Mevsim Bulancak" fotoğraf yarışması

        GİRESUN (İHA) - Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediyesi ve Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği iş birliği ile "Dört Mevsim Bulancak" Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

        Yarışmaya ilişkin yapılan açıklamada, "Fotoğraf sanatı aracılığı ile Bulancak İlçesi sınırları içerisinde tarihi yapıları, doğal güzellikleri, yaylaları ve köyleri, bölgeye ait kültürel öğeleri ve sosyal hayatı belgeleyerek, ilçemizin tanınmasını sağlamak, ilçeye ait bir görsel bellek oluşturmak ve Bulancak İlçesinin geleceğe dönük çalışmalarını fotoğraf sanatını kullanarak anlatmak. Konusu ise 'Dört Mevsim Bulancak'tır" denildi.

        Öte yandan yarışma sonrası jüri tarafında dereceye giren birinciye 2 bin lira, ikinciye Bin 250 lira, üçüncüye Bin lira ödül verilecek. Ayrıca özel ödül 500 lira, mansiyon ödülü 300 lira ve sergileme bedeli olarak 75 lira verilecek.

        (RY-ÖS-Y)

        02.03.2017 13:16:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler