Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Güvençer'den Kaymakam Özcan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer göreve yeni başlayan Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

        İlçe ziyaretleri kapsamında Saruhanlı'da bir dizi temaslarda bulunan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir süre önce göreve başlayan Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Saruhanlı Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran, Saruhanlı ilçe Emniyet Amiri Barış Bora Şenyurt, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Serhat Karakuş da hazır bulundu. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, başarı dileklerini iletirken, adliye binasında da vatandaşlarla sohbet etti. Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saruhanlı ilçesi hakkında bilgi verdi.

        (AŞ-ÖND-Y)

        02.03.2017 14:19:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler