Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatak'ta "Simit Benden Çay Esnaftan" buluşmaları

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) – Van'ın Çatak Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, "Simit Benden Çay Esnaftan" sloganıyla esnafla kahvaltıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

        İlk kahvaltısını AK Parti Çatak İlçe Başkanı Tahsin Babur ile birlikte arzuhalci olan Ömer Aras'ın dükkânda yapan Başkan Vekili Akgül, esnafla daha fazla görüş alışverişinde bulunmak için her salı ve perşembe günü onlarla bir araya geleceğini belirtti. Akgül, "Van'ın en huzurlu ilçelerinden olan Çatak'ta görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız ilçe esnafımızı bir araya getirip hasbıhal etmek, varsa sorunlarını dinleyip çözüm yollarını araştırmaktır. İşlerimizi esnafımızla birlikte bir aile gibi el ele, birlik beraberlik içerisinde yürütmekteyiz. İlçemiz için çok güzel hizmetler planlamaktayız. Bu etkinliğimiz iki taraf açısından oldukça yararlı geçmektedir. İlk kahvaltımızda bize ev sahipliği yapan Ömer Beye ve akabinde bizleri dükkânlarında ağırlayan mahalle esnafına teşekkür ediyorum" dedi

        Kahvaltıda ev sahipliği yapan Ömer Aras ise, Akgül ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Çatak küçük bir ilçedir. Kışı zor ve çetin geçmektedir. Bu zor, soğuk günlerde devletimizin sıcak yüzünü bize hissettiren değerli Başkan Vekilimiz Akgül'e bizi dinleyip dertlerimize ortak olduğu için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (MSA-Y)

        02.03.2017 16:02:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler