Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma'da işaret dili kursları

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Engelliler ve Engelli Aileleri Derneği bünyesinde açılan kurslar devam ediyor.

        Halk Eğitim Merkezi eğitimcileri tarafından verilen işqaret dili kursu ilgi gördü. Bandırma'da ilk işret dili kurslarının 2012 yılında kendileri tarafından açıldığını söyleyen Dernek Başkanı Hüseyin Uçar, "Dernek koordinasyon Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinde kurslar devam ediyor. Bu kursun yanı sıra yine derneğimiz bünyesinde el becerileri, ebru, ritim ve halk oyunları kursları da devam ediyor" dedi.

        Engelli ve Engelli Aileleri Derneği olarak spor konusundaki faaliyetlerine hız verdiklerini belirten Uçar, "Bir basketbol, iki futbol ve 15 kişilik atletizm takımıyla şubat ayında faaliyetlerimiz hız kazandı. Futbol takımlarımız 8 Balıkesir ilçe takımıyla maçlarına devam ediyor. Balıkesir, Burhaniye, Edremit ve Susurluk takımlarıyla maçlarımızı tamamladık. Şimdi sırada Gömeç, Bigadiç, Dursunbey takımlarıyla oynayacağımız maçlar var. Mart ayında Balıkesir'de yapılacak okullar arası atletizm yarışmalarına katılırken, nisan ayında Bandırma'da düzenlenecek futbol turnuvasına da ev sahipliği yapacağız. Mayısta 500 kişilik engelsiz pikniği gerçekleştireceğiz. 10 Mayıs'ta ise temsili askerliğe katılacak çocuklarımıza mevlit ve kına gecesi düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu

        (İA-MŞ)

        02.03.2017 17:36:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler