Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li gençlerden Demirci çıkarması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında Manisa'nın Demirci ilçesinde temaslarda bulundu.

        İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök'e, Başkan Yardımcısı Sadık Tolga Başeskici ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Onur Kara da eşlik etti. Gök, ilk olarak Demirci İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yavuzel ve yönetimi ile bir araya geldi. Ardından Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Ülkemizin geleceği için gençlik çok önemli. Şuanda gençlerin çoğu teknoloji ile zamanlarını harcıyorlar. Gençlerimizi bilgi ile donatmak lazım. Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu konuda sizlerin bitmez enerjisine güveniyoruz" dedi.

        Gençler için bir çok projelerinin olduğunu belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, "Gençler çoğu zamanını bilgisayar ve telefon başında harcıyor. Bizler de hayata geçireceğimiz projelerle okuyan, araştıran bir gençliği hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz de yaptığımız ziyaretlerle gençlerimize hedeflerimizi anlatıyoruz. Bu yolda hiç ayrım yapmadan her gencin sorununu kendi sorunumuz gibi görüp çözmeye çalışıyoruz"diye konuştu. Ziyaret sonunda Ender Gök, Selami Selçuk'a çiçek takdim etti. Belediye başkanı ziyaretinin ardından AK Parti'li gençler, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar ile bir araya geldi.

        İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök daha sonra Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cihan Çakmak'ı ziyaret etti. Ender Gök, bu ziyaretlerinde öğrencilere yönelik projelerini anlattı. Başkan Ender Gök, Demirci ziyareti kapsamında Kültür Merkezi'nde gençlerle ile bir araya geldi. 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasının önemini vurgulayan İl Gençlik Kolları Başkanı Gök, "Halk oylamasında 'evet' çıkarsa gençlerimizin önü de açılmış olacak. Seçilme yaşı 18 olacak. Bu madde bizim için çıkıyor. Daha güçlü bir Türkiye için bu yolda çalışmamız gerekiyor. İnsanlarla daha sık görüşmemiz gerekiyor. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci en iyi şekilde dolu dolu geçirmemiz lazım. Sokağa çıkıp ev ev gezmeliyiz. Vatandaşlarımıza neden eveti anlatmamız gerekiyor. Ayrıca size bir müjde vermek istiyorum. Bulunduğumuz binanın alt katı Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Demirci belediyemizin de destekleriyle gençlik merkezine dönüşecek. Bu gençlik merkezinde bir çok kurs açılacak. Demirci için projelerimiz var. Sizlerle beraber Demirci gençliği için sosyal ve kültürel alanlar için çalışacağız" dedi.

        (ÖND-Y)

        02.03.2017 17:41:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler