Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'dan Halep'e yardım

        - Simav Belediyesi öncülüğünde toplanan yardım malzemeleri, 4'üncü tır ile Halep Müslümanlarına dağıtılmak üzere toplama merkezine ulaştığı bildirildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinden, yardımseverlerin katkıları ile 4'üncü tır ile gönderilen malzemelerin, Halep Müslümanlarına ulaştığı bildirildi.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Simavlı yardımseverlerin duyarlılıkları sonucu gönderdiğimiz 4'üncü tırdaki, 110 çuval un, 18 kilogramlık 23 adet sıvı yağ, 5 kilogramlık 300 adet salça, 112 kilo pirinç, 60 kilo bulgur, 20 adet yastık, 47 adet yorgan, 165 adet battaniye olmak üzere toplam 21 bin 176 lira tutarındaki yardım malzemeleri, Reyhanlı Lojistik Merkezi aracılığı ile dağıtım yerine ulaşmış bulunmaktadır" dedi. (MEİ-EFE)

        03.03.2017 10:47:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler