Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Özer'den anma mesajı

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 3 Mart 1992 tarihinde Kozlu TTK müessesinde meydana gelen ve 263 madencinin hayatını kaybettiği grizu faciası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

        3 Mart 1992 tarihinde Kozlu TTK müessesinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden madencilere Allah'tan rahmet dileyen Rektör Özer, "03 Mart 1992 tarihinde Zonguldak, Taşkömürü tarihinin en büyük felaketini yaşadı. 263 madencimizin hayatını kaybettiği, ülke olarak hala derin bir üzüntü ile hatırladığımız grizu faciasında hayatını kaybeden 263 madenci şehidimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum. Madencilerimizin ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Geçmişte yaşadığımız böylesine üzücü olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.

        (OA-OA-Y)

        03.03.2017 10:57:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler