Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kovancılar'da hayvan bölge sanayi için ilk adım atıldı

        (Fotoğraflı)

        Şemsettin Aydoğdu

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'ü kapsayan organize hayvan bölge sanayi kurulması için proje ekibi ve ofisi oluşturuldu.

        Kovancılar'da organize hayvan bölge sanayi kurulması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu, DSİ 9.Bölge Müdürü İlker Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, ilçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve teknik ekip bir araya geldi.

        İlçe kaymakamlığı koordinesinde yapılan toplantı sonrasında Elazığ, Tunceli ve Bingöl'ü kapsayacak olan organize hayvan bölge sanayinin alt yapı ve fizibilite çalışmalarının tamamlanması için proje ekibi oluşturuldu. Oluşturulan ekip için, proje ofisi de kuruldu.

        Projenin hazırlanmasının ardından kurulması için teklif edileceğini belirten Kaymakam Hasan Gündoğdu, projenin kabul edilmesi halinde ilçenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

        (ŞA-HİV-Y)

        03.03.2017 11:18:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler