Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hizan Kaymakamında istişare toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Bülent Hamitoğlu; muhtar, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.

        Toplantıda konuşan Hamitoğlu, sürekli bir araya gelerek ilçedeki sıkıntıları ve yapmaları gereken işleri konuşmaları gerektiğini söyledi. Zorlu bir kış mevsiminin ardından yaklaşan baharla yapılması gereken hizmetleri konuşmak için bir araya geldiklerini ifade eden Hamitoğlu, "Belediye Başkanı olarak ilçemizdeki camilerin sıkıntılarını biz gidereceğiz. Bunu köylerimize de uygulamayı düşünüyoruz. Başka talepleriniz ve sıkıntılarınız olursa onu da dinleyelim. Özellikle güvenlik olarak ilçemizde yazın ferah bir ortam oluşturalım. Güvenlikle uğraşacağımıza ilçemizi güzelleştirecek işler yapalım. Sizlerin de yardımı ile işlerin üstesinden geleceğiz. Birlik olmamız lazım ki bütün işlerin üstesinden gelelim" diye konuştu.

        (VO-MSA-Y)

        03.03.2017 11:41:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler