Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ''O Ses Pınarbaşı'' yarışması düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Hatice Karakaş

        KASTAMONU (İHA) - Pınarbaşı Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından 'O Ses Pınarbaşı'' türkü yarışması düzenlendi.

        Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu müsamere salonunda düzenlenen yarışmaya, belediye başkanı Mehmet Yılmaz, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada 10 öğrenci çeşitli yörelerden türkülerle yarışarak jüriden puan aldılar. Puanlama sonunda Nurcan Temel birinci, Buse Gökmen ikinci, Hatice Gül Turcihan üçüncü oldu.

        Ödüllerin verilmesinin ardından konuşan belediye başkanı Mehmet Yılmaz çok güzel bir akşam geçirdiklerini ifade ederek, ''Türküler bizlerin yüreğimizin dilidir, başımızın sevda yelidir. Hüznümüzü, sevdamızı, özlemimizi, sevincimizi anlatmanın en güzel yollarından biridir türküler. Özümüzde var olan türkülerin çocuklarımıza sevdirilmesi anlamında düzenlenen bu yarışmayı çok önemli görüyorum. Organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

        (HK-İÇ)

        03.03.2017 11:50:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler