Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler artan yemeklerini sokak hayvanları için ayırdı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Urla ilçesindeki özel bir kolejde eğitim gören ana sınıfının minik öğrencileri, sabah kahvaltılarında ve öğle yemeklerinde artan yemekleri özenle poşetleyerek Hayvan Haklarını Koruma Derneğine ulaştırıyor.

        Urla ilçesinde eğitim gören ana sınıfının öğrencileri, herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Çevre ve hayvanları koruma bilinci içerisinde hareket eden minikler, sabah kahvaltılarında ve öğle yemeklerinde artan yemekleri sokak hayvanları için ayırmaya başladı. Yiyecekleri poşetleyen minikler, daha sonrada sokak hayvanları için bu yiyecekleri Hayvan Haklarını Koruma Derneği İzmir temsilcisi Nevciman Güldaş'a ulaştırıyor. TED İzmir Koleji Anasınıfları Koordinatörü Ayşe Güleç de, 'Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir' düşüncesiyle küçük yaşta kazanılan çevre ve hayvan sevgisinin çok önemli olduğunu söyledi.

        (HG-Y)

        03.03.2017 12:48:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler