Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel öğrenciler İzmir Doğal Yaşam Parkını gezdi

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Foça Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğitim gören özel öğrenciler, İzmir Doğal Yaşam Parkını gezdi.

        İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi ile Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, özel öğrencilere yönelik gezi düzenlendi. Düzenlenen gezide öğrenciler, öğretmenleri gözetiminde parktaki hayvanları görme imkanı yakaladı. Keyifli geçen gezide, özel öğrencilerin iletişim ve sosyal yetilerinin arttırılması hedeflendi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ geziyle ilgili, "Özel öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza sağladığımız desteğimiz her zaman sürecektir. 'Engelsiz Foça' için, önümüzdeki Yaz aylarında sportif ve sosyal çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi. Okul yönetimi ve öğretmenleri de, İzmir Büyükşehir Belediyesine ve Foça Belediyesine destekleri için teşekkür etti.

        (HG-Y)

        03.03.2017 16:13:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler