Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sürücü, Acarlar Mahallesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Acarlar Mahallesinde ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti.

        İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya; Acarlar Mahallesinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlar Cevriye Gençoğlu, Melahat Bayrak, Hüseyin Gülcan ve Turgay Pilar'ı evlerinde ziyaret ettiler.

        Kaymakam Sürücü, vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

        Kaymakam Sürücü, devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, "Tüm kamu hizmetlerini eksiksiz bir şekilde vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz" dedi.

        Eğitim-Öğretim hayatına devam eden Acarlarlı öğrencilerlede yakından ilgilenen Kaymakam Sürücü, Acarlar'daki tüm çocuklarımızın çok zeki ve çalışkan olduğunu, tüm ailelerin eğitime önem vererek çocuklarını okula göndermelerini, eğitim hayatına devam eden tüm başarılı öğrencileri Kaymakamlık olarak desteklemeye, ödüllendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

        Acarlar'da okuyan öğrenci Fatih Pilar, AB Projesi ile geçtiğimiz yıl KaymakamEdiz Sürücü'nün maddi ve manevi destekleri ile Avusturya'nın başkenti Viyana'ya ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bu ziyaretin gerçekleşmesindeki tüm destekleri için de Acarlarlı öğrenciler adına Kaymakamımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        (OD-

        04.03.2017 08:01:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler