Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD Suriye sınırına dev lojistik depo kuruyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Elbeyli ilçesi Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Çobanbey ilçesinde AFAD tarafından yardımların daha hızlı ve organize bir şekilde ulaştırılabilmesi için dev bir depo inşa ediliyor.

        AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, Kilis Valisi İsmail Çataklı ve AFAD Başkan Yardımcısı Fatih Özer, lojistik depo inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde denetlediler.

        Dev bir depo inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Duvar örme aşamasına geçildiği belirtilen 66 bin metrekarelik alana kurulan lojistik merkezde kuru gıda, soğuk hava deposu ve fırın da olacak. Bu merkez tamamlandığında Suriye'ye gönderilen gıda yardımların bozulması, hasar görmesi gibi durumlar ortadan kalkacağı bildirildi.

        (MAD-OE-Y)

        04.03.2017 10:17:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler