Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelibolu'da uyuşturucuyla mücadele

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Gelibolu'da kendilerini 'Uyuşturucuyla Mücadele Gönülleri' olarak adlandıran bir grup, basın açıklaması yaptı.

        Gelibolu'da yaklaşık on gün önce bir gazetecinin sosyal paylaşım sitesi hesabından başlattığı uyuşturucu ile mücadeleye destek artıyor. İlçede daha önce bir kişi ve son bir ayda da 2 kişinin uyuşturucu nedeniyle hayatlarını kaybetmesinden sonra başlatılan mücadeleye Camikebir mahallesi mahalle olarak katıldı. 'Uyuşturucuyla Mücadele Gönülleri' adı altında bir grup oluşturan mahalleli önce bir yürüyüş ardından basın açıklaması yaptı. 'Uyuşturucuyla Mücadele Gönülleri' grubunun öncüsü olan Raci Durmuş, gençlerin ölümüne neden olan uyuşturucu maddeleri satanlara ve kullananlara karşı başlatılan mücadeleye destek verdiklerini belirterek, "ilçede uyuşturucu yüzünden ölümler başladı. Uyuşturucu illeti gençleri sarmaya başladı. Daha önce herkes kişisel olarak uyarılar yapıyorduk. Ama şimdi topluluk olarak mücadele vereceğimizden daha çok başarılı olacağız. Biz grup olarak mahallemizden bu uyuşturucuyu polisimizin de yardımıyla temizleyeceğiz. Uyuşturucu satanları ve mahalleye getirenlere engel olacağız ve polise ihbar edeceğiz. Hem bu gençlere yazık, hem de ana ve babalara. Daha başka canların yanmasını istemiyoruz. Bu konuda ilçede daha büyük bir mücadele çalışması da var. O çalışmaya da tam destek veriyoruz. Burada herkesin üzerine görev düşüyor bugün bir başkasının çocuğu uyuşturucu bataklığına saplanmış olabilir ama yarın bu sizin de çocuğunuz olabilir" dedi.

        (GD)

        04.03.2017 11:47:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler