Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaeddin Güven: Kalu belada kurduğumuz ilk kelime 'evet'tir

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti 22. Dönem Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, Şaphane'de partililer ve köy muhtarları ile buluştu. Referanduma sunulan 18 maddeyi tek tek katılımcılara aktaran ve nelerin değişeceği hakkında bilgi veren Güven, "2007'de halkımız Cumhurbaşkanını ben seçerim diye çıktığı yolda bugünde 'Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi''nede özgür iradesiyle karar verecektir . Kalu belada kurduğumuz ilk kelime 'evet'tir. 16 Nisan'da da vatandaşlarımız sandıkları 'evet' ile doldurarak geleceğin Türkiye'si için üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.

        AK Parti Şaphane ilçe Başkanı Murat Çakır, ''16 Nisan'da yapılacak olan Halk oylamasında ülkemizin refahı ve huzuru için hep beraber gece gündüz çalışarak evet oylarımızı ilçemiz ve ülkemiz bazında yüksek oranda çıkmasını sağlamamız gerekiyor. Anayasa değişiklik paketinde yer alan 18 maddeyi tek tek vatandaşlarımıza anlatarak bu süreçte kararsız olan vatandaşlarımızında bilgilendirilmelerini sağlamamız gerekmektedir. 16 nisanda Şaphane ilçemizden rekor bir evet oranı çıkarmak için tüm arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıp"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi" halk oylamasında başarıyı yakalayacağız inşallah'' dedi. (YD-EFE)

        04.03.2017 12:39:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler